Gezocht:

Expert Google AdWords

 • DOELEN behaald in 2019 DOOR STICHTING PHILIA 100% 100%

Stichting Philia

Hoofdweg Oostzijde 640

2132 MK Hoofddorp
 
06 144 709 77

Samen echt impact maken met jouw talent?

Ambulante begeleiding Haarlemmermeer

Het coronavirus laait weer op in Nederland en de tweede coronagolf veroorzaakt ook weer een golf aan eenzaamheid onder mensen met een beperking. Stichting Philia gaat de komende winter periode deze eenzaamheid aanpakken door weer te starten met onze online events zoals o.a. de online community en online meetings (koffie café en virtuele borrels). Wil jij je onze missie ondersteunen door het verhogen van traffic en de verbetering van online vindbaarheid? Dan, is deze uitdaging als Expert Google Grants écht iets voor jou! Lees meer >>

Ook eigen events:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ga jij je onze missie ondersteunen door het verhogen van traffic en de verbetering van online vindbaarheid?

Als goed doel krijgt Stichting Philia maandelijkse een budget om te besteden aan Google AdWords. We komen er echter niet aan toe om de AdWords campagnes goed bij te houden en dat moet anders. We zijn daarom op zoek naar iemand die in zijn dagelijkse werk ruime ervaring heeft met SEO, Adwords en Google Analytics en het leuk vindt om af en toe wat tijd te stoppen om onze AdWords campagnes bij te werken en te optimaliseren.

 Je werkzaamheden als Google Grants topper:

 Opzetten en optimaliseren van SEO campagnes;

 • Identificeren van nieuwe mogelijkheden binnen de markt;
 • Website optimalisatie;
 • Meedenken met content marketingcampagnes.

 Wat bieden wij jou?

 • Vrijheid: je deelt je tijd zelf in en kan vanuit huis aan de slag;
 • De kans om mee te bouwen aan een organisatie en om echt impact te maken;
 • Veel zelfstandigheid in je werkzaamheden;
 • Vrijwilligerswerk wanneer jij wil;
 • De mogelijkheid om echt iets voor mensen te betekenen;

Wie ben jij?

 • Hebt aantoonbare ervaring met SEO werkzaamheden;
 • Bent communicatief sterk met een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent enthousiast, open en pakt alles met beide handen aan;
 • Hebt een passie voor online marketing en de organische zoekresultaten;
 • Je bent nieuwsgierig, sociaal en een winnaar.

Interesse in deze uitdaging?

Leuk! Je kunt ons altijd een berichtje sturen. Daarnaast is het ook mogelijk meteen te solliciteren, door je CV en motivatiebrief te mailen naar vincent@stichtingphilia.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Onze geschiedenis

 

Oprichter Vincent van Münster werkte voor 2009 in de commerciële wereld, hij was manager van een hotel en had een internetbedrijf. In 2009 ging hij samen met mijn zus als vrijwilliger mee op een vakantie voor mensen met een beperking. Tijdens deze fantastische reis kwam hij tot twee conclusies: de deelnemers waren gelukkiger dan hij zelf toen was (terwijl hij alles had), maar ze waren ook erg eenzaam. Hun verhalen raakten hem diep en hij wist direct: hier moet ik iets mee doen.

2009 - OogvoorLiefde.nl

 

In het vliegtuig terug van de reis beloofde hij een datingsite voor singles met een beperking te maken. OogvoorLiefde.nl (voorheen Handicap-dating.nl) is al sinds 2009 de grootste datingsite voor mensen met een beperking in Nederland. Helaas bleek al snel dat het online leggen van contact niet voor iedereen geschikt is. Uit onderzoek in 2011 onder de leden van OogvoorLiefde.nl bleek dat 80% van de leden geen goed profiel kan maken en moeite heeft met het leggen en onderhouden van contacten. Om de leden van OogvoorLiefde.nl persoonlijk te kunnen begeleiden, besloten wij in mei 2013 DatingAssistent.nl op te richten.

2013 – DatingAssistent.nl

 

Met het datingbureau DatingAssistent.nl hebben wij via coaching en evenementen in het hele land veel mensen met elkaar in contact kunnen brengen. Een mooie periode in ons leven. Fantastisch team, succesvolle evenementen in het hele land, samengewerkt met diverse TV programma’s zoals The Undateables van BNN en veel mensen met elkaar in contact mogen brengen.

2014 - Stichting Philia

 

Steeds vaker werden wij gebeld door leden die ons aangrijpende verhalen vertelden over hoe alleen ze zich voelden. Uit onderzoek door de Hogeschool van Amsterdam bleek dat 80% van onze leden (ruim 10.000 in geheel Nederland) zich regelmatig eenzaam voelt. Op dat moment besloten wij met onze ervaring in coachen, matchen en opgebouwde ledenbestand in te zetten om de eenzaamheid onder onze leden te gaan bestrijden. In 2014 hebben wij daarom Stichting Philia, het oud-Griekse woord voor ‘vriendschap’, opgericht. Het doel: Zoveel mogelijk mensen op een gelijkwaardige manier met elkaar verbinden.

2018 – Terug naar de basis

 

Vol energie begonnen wij met onze enthousiaste vrijwilligers met het ontwikkelen van verschillende projecten. In de loop van de jaren hebben we veel mooie mensen ontmoet en ontzettend veel geleerd. Eind 2017 besloten we het nieuwe jaar fris te beginnen, met een nieuw bestuur en een Cliëntenraad. Ook besloten we terug te gaan naar de basis en weer te doen waar we goed in zijn: eenzaamheid bestrijden en het sociaal activeren van kwetsbare groepen in de samenleving. Aldus, de hernieuwde doelstelling en belofte van Stichting Philia.

2020 – Verder bouwen

 

het jaar 2019 stond in het teken van verder bouwen. Ons project BioSoepi – waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt samen de lekkerste soep van Nederland maakt – gaat enthousiast verder op een nieuwe locatie. We hopen hier weer veel mensen een mooie dag te bezorgen en weer veel mensen blij te maken met onze soepen.

Onze missie

Het verminderen van eenzaamheid en sociaal isolement onder kwetsbare groepen, zoals mensen met een beperking. Stichting Philia bereikt dit door concepten te ontwikkelen gericht op ontmoeting en verbinding van kwetsbare groepen en bevordering van zelfvertrouwen, zelfbeeld, zelfredzaamheid en sociale vaardigheden.

Onze visie

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen zich beter ontwikkelen wanneer de samenleving denkt in mogelijkheden en niet in beperkingen. Stichting Philia creëert mogelijkheden om mensen uit kwetsbare groepen op gelijkwaardig niveau met elkaar te verbinden om op die manier het zelfvertrouwen, zelfbeeld, zelfredzaamheid en sociale vaardigheden te bevorderen.

extra aandacht tijdens corona!

€ 12,50

Heb jij een vader/moeder of opa/oma die nu wel even wat liefde en gezonde 💕 aandacht kan gebruiken? wat dacht u van een vers soepje met uw persoonlijk boodschap helemaal gratis bezorgen (in Nieuw-Vennep).  Klik hier >>

 

%

DOEL MEI T/M MEI 2020: 100 soepjes EN BOODSCHAPPEN rondbrengen!

Children

BioSoepi

Ieder mens vind het prettig om ergens bij te horen, gezien te worden en ergens trots op te zijn. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. BioSoepi, een project van stichting Philia, geeft talenten met een beperking een plek in de maatschappij. Samen maken we de lekkerste soep van de Haarlemmermeer.

Hoe kunt u de missie van BioSoepi ondersteunen?

 • Eet gezond = neem een soep abonnement 
 • Vertel u vrienden en kennissen over onze heerlijke soep

Dankzij stichting Philia heb ik de laatste jaren mijn sociale netwerk uitgebreid met een fijne groep mensen. Ik zet mij nu graag in om andere (eenzame) mensen, die ook tussen Wal en Schip vallen, op een leuke manier met elkaar in contact te brengen.

Maikel Koehof

Effect van onze projecten?

 • Tevredenheid van deelnemer (duur, bereikbaarheid, etc.); 90% 90%
 • Algemene effecten (zelfvertrouwen, vertrouwen, eigen regie, etc.) 95% 95%

Vrijwilligers

Om onze activiteiten te kunnen organiseren, zijn wij continu op zoek naar mensen die het leuk vinden om een handje te helpen. Wij vinden het belangrijk dat onze vrijwilligers enthousiast en mensgericht zijn, zich aan gemaakte afspraken houden en goed in een team kunnen werken.

Vrijwilligers gezocht

Het coronavirus laait weer op in Nederland en de tweede coronagolf veroorzaakt ook weer een golf aan eenzaamheid onder mensen met een beperking. Stichting Philia gaat de komende winter periode deze eenzaamheid aanpakken door weer te starten met onze online events zoals o.a. de online community en online meetings (koffie café en virtuele borrels). Wil jij je onze missie ondersteunen? Wij zijn nu op zoek naar een Expert Google Grants en Online Event Manager.

Het bestuur van stichting Philia:

Voorzitter:

Henk schots

 

Penningmeester;

Bert de Vries

Secretaris: Sandra Olschinski

Secretaris:

Sandra Olschinski

Onze vrijwilligers zijn onmisbaar ………………………………………………

Onze supporters

Events

 • Helaas zijn al onze events gecancelled t/m mei 2020. Wij houden je op de hoogte.

Aanmelden Nieuwsbrief

2 + 11 =

Contact