Bootcamp4Friends, de sportieve verbinding!

Een nieuw Bootcamp concept, niet zozeer in de trainingsmethode, maar in het sociale concept: Bootcamp4Friends. Het idee hierachter is dat via onze bootcamp mensen met een beperking (tussen Wal en Schip)  andere mensen kunnen ontmoeten tijdens deze bootcamplessen.

Tijdens de bootcampsessies worden er in groepsverband en in koppels kracht- en balans oefeningen gedaan en hierdoor kunnen er ook nieuwe contacten gelegd worden. Daarnaast kunnen deelnemers ook na afloop contact met elkaar houden via het nieuwe online platform Vrienden4Vrienden.nl(in ontwikkeling) en bieden wij een persoonlijk traject met een ‘vriendschapscoach’, de coach ondersteunt bij het leggen en onderhouden van contacten.

Voor wie?
Voor mensen tussen de 20 en 50 jaar met een (licht) verstandelijke beperking of autistische stoornis en een inkomen onder het sociaal minimum uit de omgeving van de Haarlemmermeer.

Het doel van dit project is drieledig:

  • Een verbeterd sociaal netwerk, meer zelfvertrouwen, een positiever zelfbeeld en verbeterde sociale vaardigheden van de deelnemers. Van weinig tot geen sociale contacten (buiten familie en hulpverleners) naar minimaal 2 duurzame sociale contacten/vriendschappen.
  • Door de afwisselende workout is Bootcamp4Friends geschikt voor uiteenlopende doelstellingen. Wil de deelnemer afvallen, dan is Bootcamp4Friends een ideale workout. Natuurlijk werken we aan conditie, algehele fitheid, kracht, lenigheid, coördinatie en snelheid! Het hele lichaam wordt getraind. Samen met de instructeur gaat de groep aan de slag: werken naar een bepaald doel is niet alleen leuk, de deelnemers motiveren elkaar!

PROEFLES AANVRAGEN
Ervaar de positieve bootcamp vibe en volg een gratis proefles. Voel hoe het is om samen met anderen lekker te sporten in de buitenlucht en samen het maximale uit jezelf te halen! Je eerste les is altijd gratis, dus meld je hier aan, en ervaar wat Bootcamp is. Geen verplichtingen! Bevalt de proefles? Wordt dan lid en ga onbeperkt buiten sporten.

Gezocht Shirtsponsor

Steun Bootcamp&Friends