Officiële opening van de BioExpress op het Landschapstriënnale

De maand september is voor de Haarlemmermeer een bijzondere maand. Deze maand staat volledig in het teken van de Landschapstriënnale, het volgende landschap. Het evenement wordt georganiseerd op Landgoed de Kleine Vennep, op het toekomstige terrein van Park 21. Gedurende de Landschapstriënnale vinden er lezingen en symposia, maar ook excursies, filmvertoningen en manifestaties zoals De Grazende Ganzen plaats. Op de 2 september is de feestelijke publieksopening en ook de officiële opening van de BioExpress, de cateraar van de Landschapstriënnale.

De BioExpress, participatie op locatie

De BioExpress is een duurzame cateringservice die vanaf september in de gehele Haarlemmermeer te vinden zal zijn op (bedrijfs)evenementen, festivals, markten en andere bijzondere gelegenheden. De mogelijkheden die de BioExpress met haar catering kan bieden zijn eindeloos, denk bijvoorbeeld aan BioSoepi&Meer, (h)eerlijke stampottenbuffet of een Boeren Broodfeest.  De BioExpress gebruikt veel biologische producten, heeft oog voor lokale producten en let goed op de seizoenen.

Bij de BioExpress staat maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen centraal.

(Jong) volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen bij de BioExpress de kans werkervaring op te doen, het horeca vak te leren, deel te nemen als vrijwilliger of als vorm van dagbesteding. Dit stelt hen in staat hun individuele talenten in te zetten en zich verder te ontwikkelen om zo hun afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen.  Het project is mede mogelijk gemaakt door J.C Ruigrok Stichting, Rabobank, Renault Nieuwendijk, Rosenboom Reklame en Tuincentrum Suidgeest.

(H)eerlijke verrassing

Wij nodigen iedereen graag uit voor de officiële opening tussen 13.15- 13.30. Op ons openingsfeest op 2 september ontvangen de eerste 100 klanten een (h)eerlijke verrassing. Adres: Hoofdweg 1041, 2152 LJ Nieuw-Vennep.