Het Groeiprogramma, het paradepaardje van het Oranje Fonds, selecteert OogvoorVriendschap van Stichting Philia

Uit meer dan 300 inzendingen uit heel Nederland is het project OogvoorVriendschap van Stichting Philia gekozen om deel te nemen aan het Groeprogramma van Oranje Fonds. Het fonds waarvan koning Willem Alexander de beschermheer is, helpt ieder jaar 40 projecten bij het opzetten van een landelijke uitrol.

Het Oranje Fonds vindt het totaalpakket van OogvoorVriendschap baanbrekend. Het Groeiprogramma betekent dat grote organisaties als ABN AMRO, PWC en McKinsey gaan helpen bij het verder uitwerken van het concept, zodat wij in heel Nederland de strijdt aan gaan.

Bezoek koning
Het project loopt minstens zes maanden, maar kan verlengd worden bij succes. Op de eerste dag kwam de Koning al een kijkje nemen en gaf hij aan dat hij het een waardevol project vindt.