Buurtlunch BioSoepi groot succes

NIEUW-VENNEP - Op vrijdag 17 november 2017 waren 41 bewoners rondom Lunchroom BioSoepi in Nieuw-Vennep welkom voor een (h)eerlijke Buurtlunch. Voor slechts 3 euro konden buurtbewoners genieten van een geheel verzorgde lunch en veel gezelligheid. Deze Buurtlunch werd mede mogelijk gemaakt door Rabobank Schiphol. De volgende Buurtlunch is op donderdag 21 december 2017 tussen 12.00-14.00 uur. Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

buurtlunch BioSoepi Nieuw VennepOp vrijdag 17 november 2017 stond de deur van Lunchroom BioSoepi wagenwijd open voor alle buurtbewoners om gezellig aan te schuiven bij de Buurtlunch. Voor slechts 3 euro konden de bezoekers genieten van een (h)eerlijke lunch en veel gezelligheid. Bij het kiezen van het menu is rekening gehouden met producten die op dit moment worden geoogst en volop verkrijgbaar zijn.

De Buurtlunch werd mede mogelijk gemaakt door Rabobank Schiphol, een organisatie die de mens een wam hart toedraagt. In samenwerking met Rabobank Schiphol ontwikkelde Lunchroom BioSoepi een uniek concept waarbij organisaties zoals Rabobank Schiphol sociale cohesie en verbinding tussen buurtbewoners bevorderen door Buurtlunches mogelijk te maken.  

De sfeer tijdens de lunch was gezellig en huiselijk. Nieuwe contacten zijn gelegd en bij het weggaan werden nog gauw even afspraken gemaakt om elkaar nog eens te zien. Prachtig om te zien en precies waar deze Buurtlunch voor bedoeld was.

Lunchroom BioSoepi en Rabobank Schiphol vonden deze Buurtlunch een groot succes en kondigen vol trots de datum aan voor de volgende Buurtlunch: donderdag 21 december 2017 tussen 12.00 en 14.00 uur. Inschrijven is gewenst en is mogelijk door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.